BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

ÚJDONSÁG:

modellstart butik

 Itt a legjobb lehetõség, hogy kedvezõ árú márkás termékek közül válogass. Nem kell mást tenned csak meglátogatni a Butikunkat! A W3C honlapja!

tovább

KERESÉS A CIKKEKBEN

KERESÉS

MODELL KERESÉS

NÉV
NEM
ÉLETKOR
MAGASSÁG
MELLBŐSÉG
SÚLY
VÁROS

KERESÉS

LEGTÖBB PONTJA NEKI VAN


151
Beri József

JOGI ÉS ADATFELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK  

Jogi és adatfelhasználási tudnivalók.

Adatvédelem
A www.modellstart.hu üzemeltetője tiszteletben tartja azok adatait, akik a weboldalon keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

Az adatok kezelése a következő törvényekkel összhangban történik:( LXIII/1992), (CXIX/1995). Továbbá figyelembe vesszük a ( VI/1998) számú törvényt és az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait is.

Az oldal üzemeltetője kijelenti, hogy gondoskodik a hozzá eljuttatott adatok biztonságáról, megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.

Adatbiztonság

Az oldal üzemeltetője kijelenti azt is, hogy a regisztráció során átadott adatokat - név, e-mail cím, születési dátum, telefonszám -, és a részére elküldött fotókat csakis arra a célra használja fel, amelyre azokat rendelkezésére bocsátották. A személyes adatokat a modellstart.hu a tőle telhető legnagyobb mértékben védi a lopás vagy illegális felhasználás ellen.

Oldalunk látogatóiról gyüjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: IP-cím, domain-név, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - de az adatokat kizárólag saját kutatási céljainkból dolgozzuk fel.

Adminisztráció
A Modellstart.hu, csak a felhasználó beleegyezésével tárol személyes adatokat. A megállapodást elfogadottnak tekinti, ha a felhasználó a regisztrációs folyamat során kitölti a regisztrációs kérdőívet és a Mehet gombra kattint.

Azok, akik a www.modellstart.hu oldalán regisztrálnak, kijelentik, hogy adataik megfelelnek a valóságnak, és ezzel kapcsolatban minden felelősséget vállalnak, valamint hogy elfogadják a honlapon közölt részvételi feltételeket és szabályokat.


A szetongyüjtési során felhalmozott részösszegeket csak a szolgáltatásként igért ajándékok beváltására lehet igénybe venni, amennyiben az összegyüjtött összeg kiegészítésre kerül a felhasználó részéről. Annak visszaigénylésére vagy más szolgáltatásra való átruházására nincs mód és a szolgáltató erre nem kötelezhető!

Amennyiben a felhasználó a regisztrációt követő egy héten belül nem szerez 3 zsetont, úgy a üzemeltető fenntartja a jogot, hogy  a regisztrált  bemutatkozó oldalát  inaktiválja, azaz nem teszi láthatóvá az oldal látogatói számára. Ennek megtörténte előtt a felhasználót e-mailben figyelmeztetjük, és egy hét türelmi időt is adunk.

Adatmegosztás
A megadott adatokat az Inter-X Bt. felhasználhatja marketinges célokra, és a felhasználó beleegyezik abba, hogy reklámokat kapjon SMS-ben vagy E-mailben.

Felelőség kiterjedés
Az oldalon más weboldalakra mutató linkek is találhatóak. Ezen honlapok üzemeltetőinek adatvédelmi elveiért és a weboldalak tartalmáért a www.modellstart.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Szerzői jogok
Minden Modellstart.hu oldalon megjelenő tartalom és funkcionalitás a Highlights Net Kft tulajdona és ezen tartalmak használata, másolása, vagy más módon történő felhasználása - a tulajdonos irásbeli beleegyezése nélkül -  szigorúan tilos.

Megállapodás elfogadása

Elolvasva ezt te beleegyezel az Adatvédelmi Elvekbe. Ha nem egyezel bele ezekbe az elvekbe, akkor sajnos nem használhatod site-unkat. Adatvédelmi Elveinket időről időre frissítjük, ezért kérünk, látogasd meg ezt az oldalt rendszeresen.

További információkért kérjük írjon egy emailt: info@modellstart.hu

Ha nem szeretne az adatbázisban megjelenni, kérjük írjon a info@modellstart.hu címre

Jogi és adatfelhasználási tudnivalók | Médiaajánlat | Kapcsolat | © 2005 Modellstart.hu - Minden jog fenntartva